IB3 Ràdio estrena nova programació

IB3 Ràdio estrena aquesta setmana una nova graella que reforçarà els informatius, les retransmissions esportives i la programació de cap de setmana

Equip d’esports IB3 Ràdio

Arrenca una nova temporada amb l’objectiu de reforçar els informatius i donar més espai a les retransmissions esportives dels equips de les Illes Balears. D’aquesta manera, els informatius de cap de setmana s’amplien per incorporar un espai d’edició extra que resumirà i contextualitzarà les notícies més importants de la setmana.

Tot seguit, a partir de les 9 i fins a les 11h, el programa magazín La Gran Vida, conduït per Cristina Bugallo, serà l’encarregat d’apropar a l’oient l’actualitat de la setmana des d’un punt de vista més ampli i profund. El seguirà el programa Balears fa Ciència que continua amb el seu horari habitual.

Equip La Gran Vida. IB3 Ràdio

El programa magazín de caire familiar No Venim amb Manual canvia d’hora i es passarà a emetre a de 16 a 19h. Encara que aquest canvis no afectaran l’essència del programa, sí que permetrà incorporar nous continguts i nous convidats.

Els vespres, el programa Font de Misteris amplia el seu horari i passa a emetre’s de 21 a 23 h. Per acabar, No apaguis el Llum avança una hora la seva emissió i passa a les 23h.

Retransmissions esportives i informatius

L’altre gran aposta de la nova temporada seran les retransmissions esportives amb especial atenció als esports més minoritaris: futbol de Primera i Segona B, la Lliga de futbol femení RetoIberdrola, futbol sala, la Superlliga de vòlei i tots aquells esdeveniments esportius que disposin d’una important presència d’esportistes balears.

De dilluns a divendres, l’Informatiu matí, de 7 a 9h, estrena nou format molt més dinàmic, amb titulars cada 30’ i les desconnexions locals més tard, a les 8.40h.
L’espai humorístic La Picolíssima es manté com a encarregat de tancar l’espai.

La resta de la programació continua com fins ara, amb una franja específica per a la programació temàtica, a les 18 h i a les 20, i dos grans programes magazín: Al Dia, els matins de 9 a 12 h i Múltiplex, l’horabaixa de 15 a 18 h.

La música a IB3 Ràdio

L’aposta d’IB3 Ràdio per la música amb la posada en marxa d’IB3Música.com obre una nova porta amb el programa Òrbita3, que durant els horabaixes del cap de setmana farà un recorregut per la millor música de les Illes i del món.

IB3 Música

IB3Música.com és un canal musical exclusivament en línia que ofereix 24 hores ininterrompudes de música de qualitat en reproducció en continu (el 50% de la qual serà creat a les Balears) i també continguts propis en forma de podcasts fets per algunes de les veus de més pes de l’univers musical de les Illes.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s